top of page
Buscar
  • Foto del escritorROSA MARIA ARRAZOLA

2023

17 de març a la Biblioteca de Guissona per celebrar el dia mundial de la poesia. Amb l'acompanyament musical de la guitarra de l'Èric Vidal. No puc més que agrair a la Pilar de la Biblioteca, que segueixi creient en mi i m'hi torni a convidar passats els anys. La pandèmia ens havia deixat a l'espera de poder-ho fer i avui ens hem pogut tornar abraçar. De nou he recitat Mare Batec i 900 Km perquè ja sabeu que m'agrada ser la veu de les que no la tenen.

10 de març al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal de la bonica Girona hem tornat a dir PASSAREL·LES amb la Clàudia Cabero. Un cop més, perquè cada dia és 8 de març.

Aquest 8 de març no he pogut anar a la manifestació del Dia Internacional de les Dones, però hem reivindicat tot el que som en un recital al PATI LLIMONA amb la Marta Pérez Sierra, la Montse Assens, l'Emília Illamola, la Glòria Calafell, la Queralt Morros i jo mateixa: Fronteres, Veus Presents. La nostra veu, per fer caure els murs que ens oprimeixen.

El dia 7 de març al Centre Cívic La Sedeta hem presentat l'exposició de les Dones Creadores de Gràcia, EL COS.

En l'acte de l'inauguració ens han acompanyat les fundadores de SO GOOG, que han vingut a explicar-nos el seu projecte, i la Josefina Altés els ha explicat, també, d'on naixia el Projecte Minerva i com havia anat evolucionant al llarg d'aquests 12 anys. Hi hem llegit textos la Teresa Vergés, la Marta Pérez Sierra i jo mateixa, eren alguns poemes aprofitant la setmana del Dia Intercional de les Dones, per reivindicar-nos una vegada més. Hem volgut tenir presents un parell de poemes del llibre "Batec" de la Maria Antònia Massanet que té molt present el tema del cos als seus poemaris. Hi podeu veure la meva peça AMB UN PARELL, que forma part de la Col·lecció OVÀRICA.
El 25 de febrer la Paquita Quer, de @calacesca.cat ens ha dut a l'Ateneu Igualadí amb SÀLVIA. La Marta Pérez Sierra i jo acompayades en la lectura d'alguns poemes per Joan Opi i Miquel Santaulàlia hem recitat poemes i textos de 900 Km (Stonberg Editorial), Mare Batec (Voliana Edicions), Un bonsai dins meu (Aledis Editorial) i Punta de plom (Pagès Editors).


Dones, Arbres i Poesia a Can Portabella el 10 de febrer. Magnífiques rapsodes. totes branques d'un mateix arbre.

El divendres 27 de gener hem portat 900 Km a la Biblioteca Joan Maluquer d'Artesa de Segre amb l'Adrià Castellà Jou que ha dut la nostàlgia i el record de les terres amazigues a les notes de la seva guitarra. El Hamid, la Fathia, la Mina i el Tarek han romàs als versos regalats. Com sempre, l'agraïment a la Fina, que sempre hi és, que sempre rep amb escalf.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page