Altres

Poesia Eròtica Olot

4t Concurs de Poesia Eròtica d'Olot, 2021

Erres forma part dels 25 poemes seleccionats en aquest recull del Premi de Poesia Eròtica d'Olot organitzat pel Col·lectiu Rapsòdia Veus Literàries.

Som amb tu.jpg
Els_límits_dels_ulls.jpg
Autisme Trenquem el silenci amb la poesi
Sexe mòbil singular

Som amb tu, Trirremis, 2017

 

Aquest llibre en què vaig participar, amb la col·laboració de poetes d’arreu de Catalunya, va ser editat amb l’objectiu de recaptar fons i donar suport al projecte ‘Compta amb mi’, un programa de la Unitat de cures pal·liatives pediàtriques que està portant a terme la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Els límits dels ulls i vuit reculls més, Ajuntament de Les Masies de Roda, 2015

Constel·lada forma part d'aquest recull del Premi Miquel Arimany 2015. Són versos que parlen de la malaltia i l'esperança, de la por i la voluntat de l'ésser humà.

Trenquem el silenci amb poesia, Viena Edicions, 2014

 

Més d’un centenar de poetes vam participar per trencar el silenci que envolta l’autisme. Un poemari compromès, que conté poemes inèdits i d’autors reconeguts,

Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat, Cims, 2013

Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat va ser un projecte que volia difondre la poesia eròtica femenina i relacionar-la amb diferents disciplines artístiques, com ara la pintura, la música, el teatre i el ball. Rosa Maria Arrazola va ser entre els trenta-dos creatius visuals que van il·lustrar poemes del llibre Sexe Mòbil Singular, SMS de Marta Pérez i Sierra.