top of page

Altres

dones-arbres-i-poesia.jpg

Dones, arbres i poesia,Voliana Edicions,2021

Dones, arbres i poesia recull 130 dones poetes que s’emmirallen en la natura i donen valor als arbres com a éssers vius, a través de la paraula. El llibre neix d'un projecte de l’Institut Premià de Mar, gràcies a la iniciativa de la professora Margalida Capellà i Soler, amb el suport de tota la comunitat educativa i de l’alumnat, i a l’impuls i participació de l’Associació Art Primilia representada per la poeta Marta Pérez Sierra, que ha coordinat la generosa aportació dels versos de les cent trenta poetes antologades seguint com a eix conductor els arbres i les plantes del jardí de l’IPM, i Joan Pasqual, pintor mediterrani, que ha il·lustrat amb tinta xinesa l’esperit del llibre.

Poesia Eròtica Olot

4t Concurs de Poesia Eròtica d'Olot, 2021

Erres forma part dels 25 poemes seleccionats en aquest recull del Premi de Poesia Eròtica d'Olot organitzat pel Col·lectiu Rapsòdia Veus Literàries.

Som amb tu.jpg

Som amb tu, Trirremis, 2017

 

Aquest llibre, que compta amb la col·laboració de poetes d’arreu de Catalunya, va ser editat amb l’objectiu de recaptar fons i donar suport al projecte ‘Compta amb mi’, un programa de la Unitat de cures pal·liatives pediàtriques que està portant a terme la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Els_límits_dels_ulls.jpg

Els límits dels ulls i vuit reculls més, Ajuntament de Les Masies de Roda, 2015

Constel·lada forma part d'aquest recull del Premi Miquel Arimany 2015. Són versos que parlen de la malaltia i l'esperança, de la por i la voluntat de l'ésser humà.

Autisme Trenquem el silenci amb la poesi

Trenquem el silenci amb poesia, Viena Edicions, 2014

 

Més d’un centenar de poetes per trencar el silenci que envolta l’autisme. Un poemari compromès, que conté poemes inèdits i d’autors reconeguts,

Sexe mòbil singular

Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat, Cims, 2013

Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat va ser un projecte que volia difondre la poesia eròtica femenina i relacionar-la amb diferents disciplines artístiques, com ara la pintura, la música, el teatre i el ball. Rosa Maria Arrazola va ser entre els trenta-dos creatius visuals que van il·lustrar poemes del llibre Sexe Mòbil Singular, SMS de Marta Pérez i Sierra. 

bottom of page