Buscar
  • ROSA MARIA ARRAZOLA

2021

VIC I CAMPANET

El dia 8 de març apareixia a l'Instagram de la llibreria Foster&Wallace de Vic aquesta estrofa d'un dels poemes de MARE BATEC. Agraïda.

I a Campanet, a Mallorca, la plaça del poble es llevava amb uns bancs feministes que han d'acollir les converses de tants i tants veïns. Quina idea més bonica i quin honor que els versos d'un dels poemes que conformen la suite LA BARCA hagin estat els triats.


LLIBRERIA DE LA IMATGE

El dia 18 de març celebràvem la poesia a la Llibreria de la Imatge, al cicle conduït per Jaime de Parra, RADICAL 3.

Érem el Josep Anton Soldevila, Miquel-Lluís Muntané i jo mateixa acompanyada de la Cristina Rabell a capella. Emocions a flor de pell, quan després de tants mesos de no poder sortir a recitar.ESPAI BETÚLIA

El dia 8 d'abril vam ser a l'Espai Betúlia amb la Marta Pérez Sierra i la Clàudia Cabero per presentar-hi MARE BATEC. Agraïdes per totes les mostres d'amor que vam rebre.


SITGES VILA DEL LLIBRE

Cap de setmana del 17 i 18 d'abril, Sitges Vila del Llibre, a la parada de Voliana Edicions signant MARE BATEC. Com s'agraeix sortir de la comarca per viure el sol i la cultura.


VERS LA PROSA/ PROJECTE PICTÒRICO-POÈTIC CONDUÏT PER JAUME GEL

Projecte VERS LA PROSA proposat per l'artista Jaume Geli a 23 a escriptors i artistes plàstics que han connectat paraules i colors durant els 23 dies d'abril de 2021 fins el mateix dia de Sant Jordi. Feliç de ser-hi. Preciosa imatge de Marta Espinach que ha vist així les meves paraules.


SANT JORDI

Sant Jordi a Gràcia, 1a trobada d'escriptores al Centre Moral i instructiu. Un plaer retrobar les cares amigues.EL PAÍS

Que et llevis i que et trobis al suplement literari de EL PAÍS recomanada per un senyor de Badalona, fa feliç.LLIBRERIA DE LA IMATGE

Signatura de MARE BATEC a la Llibreria de la Imatge. Gràcies a tots els que em vau acompanyar.


PONTS

Presentació de MARE BATEC el dia 24 d'abril, al davant de la casa d'on vinc. Al poble de Ponts, a la porta de CAL CLARO. Amb la Miracle Farreny acompanyant la meva veu i el públic incondicional que sempre escolta el que els dono. Emoció.


CENTRE MORAL de GRÀCIA

I un cop més el dia 25 d'abril en el marc del primer cicle AMB VEU DE DONA vam tornar a dir les nostres PASSAREL·LES, amb la Clàudia Cabero entre un públic agraït al CENTRE MORAL de Gràcia.

Així comencen les nostres PASSAREL·LES...El dia 9 de maig vam ser als Espais de Poesia d'Alella a la 2a Fira d'editorials del Maresme. Mare Batec segueix fent camí amb Voliana Edicions.A l'Obrador d'històries durant la Setmana de la Poesia hi hem deixat la nostra petja un munt de poetes. Jo hi he llegit el poema Habitacions a tocar de Mare Batec.

La presentació oficial de MARE BATEC havia de ser a l'octubre de 2020, però la pandèmia ens va deixar tancats a casa i fins el dia 14 de maig no vam poder aplegar-nos tantes veus per dir un cop més les injustícies.

Va ser una presentació de luxe: la Sra. Rosa Codina, Delegada Territorial de l'ICD ens va obrir l'acte i després vam parlar l'escriptora Carme Ripoll, la dramaturga, Blanca Bardagil, l'investigadora forense, Carolina Escudero, en nom de SOS BEBÈS ROBATS i un munt de testimonis que explicaven en primera persona com els havien robat els seus fills. I nosaltres, les poetes Marta Pérez Sierra, Noemí Morral i jo mateixa hi posàvem la veu des del vers. La música i el dibuix també van ser-hi presents: la Clàudia Cabero va cantar Cançó de la Mare Batec amb tota la seva delicadesa i força i la Montse Fando amb l'art del sketching ens va deixar el moment per sempre més al paper.


21 de maig. Fantàstica vesprada al FESTIVAL A LES CAVES organizat per Santi Borrell i l'Ajuntament de Sant Sadurní en un entorn tan especial com eren les CAVES RECAREDO. Hi vam recitar a dues veus amb la Marta Pérez Sierra acompanyades de l'acordió del Joan Muntada i també hi va llegir poemes el Carles Figueras davant d'un públic agraït i incondicional. Va ser fantàstic poder brindar amb aquest cava i amb tots vosaltres per la nostra poesia i la cultura en català. Gràcies per tot a tots els assistents i als organitzadors que ho van fer possible.


27 de maig. Entrevista al programa Versus Versos de Sants 3 Ràdio conduït per l'Eduard Reboll en què vam parlar de MARE BATEC.


El 18 de juny vam ser al Celler del Montsec en el marc del Programa Biblioteques DO amb la Biblioteca Joan Maluquer d'Artesa de Segre. Vam parlar de la terra ponentina, de la Noguera, a partir dels versos del poemari ERA (Témenos, 2019) i de les dones vexades de MARE BATEC (Voliana, 2020), tot això maridat amb el GARBUIX i LA MONTSEC i la música de l'Emma Roca i la Nora Jou que van estar immenses.

Llegint el poema Era.

L'Emma i la Nora ersionant GINESTÀ.Entradas Recientes

Ver todo