top of page
Buscar
  • Foto del escritorROSA MARIA ARRAZOLA

2020

L'any més estrany de les nostres vides Passarel·les pujava als escenaris, just la setmana abans que ens confinessin.
Al Teatre de Sarrià, el 6 de març portem Passarel·les. a un teatre gran.


Al Poesia i + de Caldes d'Estrach: Tornem als escenaris post-confinats amb la Clàudia i TOTES i la nostra estimada DONA_DINDI.


Juliol: A Calaf i a Sant Martí de Tous hem portat la nostra veu a finals de juliol amb la Marta Pérez Sierra i de la mà de la Paquita Quer del Quiosc de Calaf.
13 d'octubre

En el marc del BARCELONA POESIA, desconfinem PASSAREL·LES a Vil·la Urània.

LA CULTURA ÉS SEGURALes passarel·les que ens deixa la poeta Felícia Fuster ens porten en un moment de l'espectacle als nostres fills i ho lliguem amb la cultura popular i les paraules sàvies dels que ens han precedit. La Clàudia canta IBÈRIA i se'ns remou les arrels ancestrals.


Els amics de Sant Pere de Ponts van confiar en nosaltres per celebrar a la Col·legiata aquestes passarel·les desconfinades. El 17 d'octubre se'ns quedarà gravat per sempre. Us ho agraïm de tot cor.

Fotos: Agustí Cucurulls

El dia 27 de novembre vam escapar-nos de la ciutat per anar a La Seu d'Urgell amb la Cristina Rabell i poder desconfinar les paraules que omplen el buit en aquesta setmana que celebràvem la lluita de tantes dones que encara pateixen la violència masclista.

Que el 2021 no en mori cap!

Comentarios


bottom of page